header-img
header-img

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Fysiotherapie in Warnsveld

Fysiotherapie in Warnsveld van het HeelHuus Gezondheidscentrum kan bij veel verschillende soorten pijnklachten en belemmeringen aan het bewegingsapparaat toegepast worden. Heeft u bijvoorbeeld pijn bij het bewegen door werk, ouderdom, sport of ziekte? Of heeft u een verkeerde beweging gemaakt? Of heeft u onlangs een operatie of een ongeluk gehad? Om weer vrij en pijnloos te kunnen bewegen is het van belang dat u onder professionele begeleiding gaat werken aan uw herstel. Bent u daarom op zoek naar fysiotherapie in Warnsveld? Dan bent u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum aan het juiste adres! Wilt u beginnen met uw fysiotherapie behandelingen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij ons!

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

Fysiotherapie bij het HeelHuus

Wij zijn het HeelHuus Gezondheidscentrum en wij gaan graag aan de slag om u te helpen bij de verbetering en het herstel van uw pijnklachten. Binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn vijf fysiotherapeuten werkzaam, die elk zijn of haar eigen specialisme heeft:

  • Daniëlle Menting: Manuele Therapie, SchouderCentrum
  • Rick Bosch: Manuele Therapie
  • Nieko Franck:Echografie & Fysiotherapie, Knierevalidatie
  • Bert van der Weide: Chronische Pijn & Vermoeidheid
  • Peter ter Horst: Algemene Fysiotherapie

Wanneer u ervoor kiest om te starten met de fysiotherapie behandelingen in Warnsveld, dan gaan wij samen kijken naar uw persoonlijke situatie. In onze behandelingen staat persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding dan ook centraal. Daarnaast werken we binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum actief samen: zowel met de andere fysiotherapeuten als met de andere disciplines binnen het HeelHuus zoals acupunctuur, natuurgeneestkunde en energie & bewustzijn consulten. Op deze manier kunnen wij u een zo optimaal mogelijk behandelplan en behandelresultaat bieden!

Diverse faciliteiten binnen het HeelHuus

Naast fysiotherapie in Warnsveld kunt u ook voor andere faciliteiten bij het HeelHuus Gezondheidscentrum terecht. Heeft u bijvoorbeeld onlangs een knie-, schouder- of rugoperatie gehad? Kom dan gebruik maken van onze kracht- en cardioapparatuur in onze eigen oefenzaal. Naast fysiotherapie kunt u namelijk ook bij ons terecht voor revalidatiebehandelingen.

Hoe zijn wij te bereiken?

Het HeelHuus Gezondheidscentrum is zowel met de fiets, auto en openbaar vervoer goed te bereiken. We zijn gevestigd aan de Gaikhorst 2 in Warnsveld. Komt u met de auto? Dan is er een ruime en gratis parkeergelegenheid bij het HeelHuus Gezondheidscentrum.

Interesse?

Direct een afspraak maken voor fysiotherapie in Warnsveld? Vul dan vandaag nog het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar!

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.