Mindfulness in het HeelHuus. Een logische combinatie!

Maar wat is het?

Mindfulness is een vorm van aandachttraining die je in het nu brengt, in het huidige moment. Het is een methode die eeuwenoude wijsheid uit het Oosten combineert met de meest actuele inzichten uit het Westen.
Je zult er je hele leven plezier van hebben.
Inmiddels is Mindfulness wetenschappelijk goed onderbouwd en is er een steeds grotere groep van liefhebbers en beoefenaars die volop profijt heeft van deze investering. Voornamelijk van de rust, het overzicht, de mildheid en relativering bij bijvoorbeeld een verantwoordelijke baan, een druk gezin, een pittige opleiding of juist in een periode van reflectie.

No-nonsense

De kern van deze ‘no-nonsense’ aandachttraining ligt in het verschil tussen leven op de automatische piloot en bewust leven. Je leert met openheid en acceptatie aandacht te hebben voor wat zich in jou voordoet. Sensaties, gevoelens, gedachten komen en gaan. Onaangename gevoelens en gedachten zijn over het algemeen niet echt welkom, zoals wij allemaal weleens ervaren. Je ontwikkelt een manier om hier op een vriendelijke en geïnteresseerde manier naar te kijken.

Mindfulness helpt je weerstanden weg te nemen en op een effectieve wijze om te gaan met deze gevoelens.
Het Centrum van Zijn is een hoogwaardige partner om je daarbij te ondersteunen!

Voorjaar 2018 - Info, data en tarieven

Een nieuwe training start op donderdagavond 24 mei 2018 van 19.30 – 22.00 uur,
Vervolgdata: 31 mei, 7 - 14 - 21 en 28 juni en 5 en 12 juli.
Locatie: Heelhuus Workshopruimte

Voor meer informatie en tarieven klik hier.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.
 

 

  • front images
  • Mindfulness in het HeelHuus