HeelHuus header Vitialiteit 1903×470

Wat is jouw sleutel naar vitaliteit...?

Open dag vitaliteitspartners HeelHuus & Optisport HealthClub

Na een bruisende start van het nieuwe jaar is er opeens de januari-blues… Voor velen helaas heel herkenbaar: het gevoel dat je energie alweer helemaal op is, terwijl het nieuwe jaar pas net begonnen is. Je slaapt bijvoorbeeld slecht, piekert veel of wordt vaak moe wakker. Of je hebt je ingehouden tijdens de feestdagen en elk dieet al geprobeerd en het lukt maar niet om af te vallen.  Al kun je je ook belemmerd voelen door aanhoudende fysieke klachten als hoofdpijn, gewrichtspijn, buikpijn of huidproblemen.

Toch hoef je niet neer te leggen bij welke klacht dan ook, aangezien je zelf heel veel in de hand hebt. En misschien hoef je alleen kennis te maken met de keuzes die je daarin hebt.  Precies daarvoor is het ‘Open Huus’ van het HeelHuus en Optisport bedoeld: viva la vita-liteit!

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Op zondag 20 januari van 11.00 uur tot 16.00 uur staan de deuren van de beide vitaliteitspartners dan ook tegelijkertijd wijd open. Tijdens dit ‘Open Huus’ kun je kennismaken met alle keuzes die je hebt om in balans te komen, te genezen en/of gewoon gezond(er) te worden. Jouw persoonlijke sleutel naar vitaliteit! Op de open dag kun je niet alleen enthousiaste en bevlogen nieuwe mensen ontmoeten, maar ook direct spreken met fysiotherapeuten, behandelaars, coaches en trainers. Je kunt er meedoen met uiteenlopende mini-workshops, lezingen en trainingen, zoals ademtherapie, massage, Schüssler celzouten, energie & bewustzijn, hormonen in balans, rugfit, pilates, bodyboxx (boksworkout), FX30 (functionele training), kidsfit, cycle, yoga, mindfulness, acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde.
Of gewoon een kijkje nemen in alle behandel-, fitness- en workshopruimtes. Daarnaast zullen (h)eerlijke hapjes, sapjes en soepjes niet ontbreken, terwijl er ook gezellig rondgesnuffeld kan worden bij een vitale verzameling boeken en recepten en diverse andere goede & gezonde leefstijlproducten. Deze zullen worden verzorgd door Groente & Fruit Warnsveld (sap en soep), Gall&Gall Warnsveld (non-alcoholische drankjes & olijfolie), Rough Meat Company (hapjes) in de Stormink foodtruck, Lydia Lingerie (sportbeha’s), Houx Sport (sportkleding), Running Center Zutphen (sportschoeisel) en Mediapartner Contact Warnsveld/Zutphen*

Door je bewust te worden van wat zowel goede voeding als ook de juiste beweging en voldoende ontspanning met jou doen, kun je zelf de balans vinden en je gezondheid verbeteren. Gezondheid kun je namelijk zien als drie-eenheid van fysiek, emotioneel en mentaal welzijn. Dit is het basisprincipe van veel oosterse geneeswijzen en tegenwoordig ook meer en meer de westerse wereld. Vitaliteit gaat nog een stapje verder. Het betekent ’levenskracht’, de kracht om door het leven te gaan zoals jij dat graag wilt en op de manier die bij jou past, om daarmee gezond te blijven. Want wat heb je aan gezondheid als je niet gelukkig bent? Door een paar passende wijzigingen in leefstijl kun je een veel gezonder, gelukkiger en vitaler mens worden. En wie wil dat eigenlijk niet?

Bij het HeelHuus zitten vele soorten gezondheidszorg onder één dak. Het ligt ook heel fijn om de hoek, in het bruisende centrum van Warnsveld.  Iedereen is er welkom, klein, groot, jong, oud, gezond en minder gezond. Voor zowel reguliere als complementaire behandelingen, van fysiotherapie en manuele therapie tot aan bijvoorbeeld acupunctuur en energetische coaching.  Er wordt heel gericht gekeken naar wat ieder persoonlijk nodig heeft om in balans te komen, te genezen en/of gewoon gezond(er) te worden. Daarnaast wordt bij het HeelHuus niet alleen de klacht behandeld, maar ook de oorzaak ervan achterhaald. Daarmee wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer in gang gezet.

Sinds 2016 wordt volop samengewerkt tussen de ‘beide buren’ Optisport en het HeelHuus, tegenover Winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. Het zijn twee partners die elkaar versterken op het gebied van gezondheid en vitaliteit. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat er bij Optisport op de begane grond een HeelHuus-behandelruimte is voor fysiotherapie en dat de fitnesszaal van Optisport door de fysiotherapeuten van het HeelHuus gebruikt wordt bij revalidatie onder begeleiding. Daarnaast is er op een tweetal dagen een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur door een fysiotherapeut van het Heelhuus. Gewoon zonder afspraak en voor iedereen, wel of geen lid van Optisport, wel of niet in behandeling bij het HeelHuus. Voor leden van de Optisport Healthclub is het uiteraard heel prettig om bij deze fysiotherapeut terecht te kunnen voor advies. En ook voor cliënten van het HeelHuus is (begeleid) sporten een groot pluspunt. Eigenlijk is goede begeleiding bij verbetering en behoud van gezondheid, bij optimaal leven en bewegen voor iedereen van vitaal belang.

 

Sleutel-Vitaliteit
Krijtbord
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

HeelHuus header Vitialiteit 1903×470

Open dag HeelHuus – Wat is jouw sleutel naar vitaliteit…?

Op zondag 20 januari van 11.00 tot 16.00 uur staan de deuren van het HeelHuus en het ernaast gelegen Optisport wijd open. Tijdens dit ‘Open Huus’ kun je kennismaken met alle keuzes die je hebt om in balans te komen, te genezen en/of gewoon gezond(er) te worden. Jouw persoonlijke sleutel naar vitaliteit! Op de open […]

Foto door Anouk Plantinga

Verrassende Vormen…Expositie Sylvia Cieremans

Sylvia Cieremans is de 15e achtereenvolgende kunstenaar bij het HeelHuus. Ze opent haar expositie op vrijdagmiddag 18 januari 2019 van 16.30 uur tot 18.30. Tot 10 april 2019 zullen haar bijzondere geometrische tekeningen en schilderijen het HeelHuus een extra dimensie geven. Ook deze expositie wordt feestelijk geopend, met ditmaal een Hang-drum speler om de bijzondere […]

Foto heelhuus kerst

Column – Bruisend begin en dan…?!

Na een bruisende start van het nieuwe jaar is er opeens de januari-blues… Voor velen helaas heel herkenbaar: het gevoel dat je energie al weer helemaal op is terwijl het nieuwe jaar pas net begonnen is. Je slaapt bijvoorbeeld slecht, piekert veel of wordt vaak moe wakker. Of je hebt je ingehouden tijdens de feestdagen […]

Volg ons op Instagram