Open dag HeelHuus – Wat is jouw sleutel naar vitaliteit…?

Op zondag 20 januari van 11.00 tot 16.00 uur staan de deuren van het HeelHuus en het ernaast gelegen Optisport wijd open. Tijdens dit ‘Open Huus’ kun je kennismaken met alle keuzes die je hebt om in balans te komen, te genezen en/of gewoon gezond(er) te worden. Jouw persoonlijke sleutel naar vitaliteit! Op de open dag kun je dan ook:

  • Enthousiaste en bevlogen nieuwe mensen ontmoeten
  • Direct spreken met fysiotherapeuten, behandelaars, coaches en trainers
  • Meedoen met uiteenlopende mini-workshops, lezingen en trainingen, zoals ademtherapie, massage, Schüssler celzouten, energie & bewustzijn, hormonen in balans, rugfit, pilates, bodyboxx (boksworkout), FX30 (functionele training), kidsfit, cycle, yoga, mindfulness, acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde.*
  • Een kijkje nemen in alle behandel-, fitness- en workshopruimtes
  • Genieten van (h)eerlijke hapjes, sapjes en soepjes
  • Rondsnuffelen bij een vitale verzameling boeken en recepten en diverse andere goede & gezonde leefstijlproducten

Met medewerking van Groente & Fruit Warnsveld (sap en soep), Gall&Gall Warnsveld (non-alcoholische drankjes & olijfolie), Rough Meat Company (hapjes) in de Stormink foodtruck, Lydia Lingerie (sportbeha’s), Houx Sport (sportkleding), Running Center Zutphen (sportschoeisel) en Mediapartner Contact Warnsveld/Zutphen*

*Klik hier voor een actueel overzicht.

Article by heelhuus

Laat jouw reactie achter